Elektrikere

Elektriker

Total El & Hvidevare beskæftiger sig med alt indenfor traditionelt elektriker arbejde.

Vi udfører elektriker arbejde for både private & Erhverv.

Vores virksomhed består af 20 engagerede og veluddannede medarbejdere. Der alle har stor kendskab til eller med elektriske installationer såsom i bygninger og maskiner. Vi kan ligeledes være behjælpelige med at samle/reparere elektriske apparater eller vedligeholde infrastrukturen (el-nettet).

Vi er specialister i områder indenfor det private så som styring af alarmsystemer, kommunikation, Netværk, renovering af el-installationer, Solceller, Hvidevare service, Ventilation & Belysning.

Mangler du hjælp til erhvervet kan vi uden tvivl også hjælpe dig. Vi er i stand til at løse en lang liste af forskellige problematikker som styringer, Automatic, PLC Styring, Frekvensomformere, Motorer, Termografering og energi rigtig belysning.

Vi er underlagt sikkerhedsstyrelsen og udfører altid installation i overensstemmelse med dennes anvisning. Udover dette er vi medlem af Tekniq der er elinstallatørernes organisation som er en sikkerhed for kvalitets bevidst udført arbejde.

Vælger du at arbejde med os, kan du være sikker på et forløb der er stabil og optimeret.

Det er vigtigt for os at vi hjælper dig, med at finde den allerbedste løsning. Vi vil altid stå til rådighed med rådgivning og sparring.

    Mangler du en elektriker?